Zeleninový salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu a okurku omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, rajčata rozpůlíme a pokrájíme na plátky. Feferonky necháme okapat, nakrájíme na kousky a umytý celer pokrájíme na plátky. Kukuřici necháme okapat. Všechny přísady smícháme a rozdělíme na talíře.
  • 2
    Podmáslí smícháme s jogurtem, kmínem, hřebíčkem, drceným česnekem a přidáme oprané a jemně nakrájené bylinky.
  • 3
    Zeleninu přelijeme zálivkou, obložíme bazalkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.