Zeleninový salát s jarní cibulkou
38 min.
Ingredience
- 350mililitrůVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůŘedkvička
- 100gramůCibulka jarní
- 8gramůSůl
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 20gramůPetržel kudrnka
- 200gramůBrambory vařené
- 200gramůOkurka salátová
- 150gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, salátovou okurku a vařené brambory na plátky, ředkvičky na kolečka, jarní cibulku i s natí nadrobno, salát natrháme na menší kousky, petrželku posekáme.
- 2Pokrájenou zeleninu nasypeme do mísy, osolíme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, posypeme vařenými vajíčky a posekanou petrželkou.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.