Zeleninový salát s jarní cibulkou

38 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, salátovou okurku a vařené brambory na plátky, ředkvičky na kolečka, jarní cibulku i s natí nadrobno, salát natrháme na menší kousky, petrželku posekáme.
  • 2
    Pokrájenou zeleninu nasypeme do mísy, osolíme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, posypeme vařenými vajíčky a posekanou petrželkou.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.