Zeleninový úhoř

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek očistíme, rozpůlíme podélně a nakrájíme našikmo na 1/2 centimetrové kousky.
  • 2
    Oloupeme brambory a nakrájíme je na kostky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    V hrnci rozehřejeme máslo a olej. Osmahneme zeleninu, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a zalijeme zeleninovým vývarem. Necháme vařit 5 minut.
  • 4
    Očištěného úhoře nakrájíme na 8 dílů, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Položíme na zeleninu a necháme dovařit 10 minut.
  • 5
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.