Zeleninový základ Ambiente

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
53 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Karotky, celerové bulvy a cibuli oloupeme, nakrájíme na větší kostky a dáme do hrnce. Přidáme stonky řapíkatého celeru, zalijeme studenou vodou, přidáme pepř, nové koření a tymián. Pomalu přivedeme k varu. Jakmile se vývar začne vařit, stáhneme plamen na minimum. Vývar se nesmí vařit, měl by se pouze „táhnout“.
  • 2
    Po jedné hodině přidáme nakrájený pórek a „táhneme“ další hodinu.
  • 3
    Vývar scedíme přes hustý cedník a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.