Zelený chřest s cuketou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
30 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
113 mg
Cukr
770 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest na spodní třetině oloupeme, zbavíme konců a omyjeme. Očištěné cukety nakrájíme na hranolky.
  • 2
    Chřest zvolna vaříme v osolené vodě se špetkou cukru asi 15 minut. Přidáme cukety a povaříme ještě 5 minut. Vyjmeme a necháme okapat.
  • 3
    Zeleninu upravíme na talíře a můžeme podávat přelitou holandskou omáčkou jako přílohu k telecímu řízku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.