Zelený hrášek po vídeňsku

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1054 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
104 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek uvaříme v osolené vodě doměkka a ocedíme.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme sekanou petrželovou nať a zalijeme vývarem z hrášku. Osolíme, osladíme a přidáme uvařený hrášek.
  • 3
    Nakonec ještě krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 28. 10. 2015
Zelený hrášek po vídeňsku
Možná bych i chtěla ochutnat vídeňský hrášek přímo ve Vídni. Rakousko mám moc ráda. Ale zpět k receptu… je jedním slovem perfektní. Vyzkoušejte ho.