Zelený salát po francouzsku
20 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 1hrstŘeřicha
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl mořská
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
113 mg
Postup přípravy
- 1Omytou řeřichu nahrubo nakrájíme a vsypeme do mísy. Přidáme očištěný, omytý a na nudličky nakrájený salát. Vmícháme olej, citronovou šťávu a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Vše dobře promícháme a salát ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 26. 9. 2015
Zelený salát po francouzsku
Parádní recept 😁