Zelí dušené se smetanou
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 10gramůKopr čerstvý
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
13 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Hlávkové zelí nakrájíme na proužky, dáme je na rozehřáté máslo, osolíme a mírně podlijeme. Dusíme téměř doměkka.
- 2Potom přilijeme smetanu a dodusíme. Nakonec přidáme nasekaný kopr a odstavíme z ohně.
- 3Podáváme s bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.