Zelí kysané bílé

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí zalijeme vařící vodou, okmínujeme a za občasného promíchání dusíme do poloměkka.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Zaprášíme ji prosátou moukou, mírně osmahneme a zamícháme do zelí. Za občasného promíchání zelí dodusíme téměř doměkka.
  • 3
    Ke konci dušení zelí přisladíme a přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 3. 11. 2015
Zelí kysané bílé
Výborná varianta přílohy k drůbeži, ale i k vepřovému. Já jsem zvolila pečené kuře a manžel se synem si ještě i přidávali. Takže recept mohu doporučit.