Zelí po drávidsku
50 min.
Ingredience
- 2kusyFeferony
- 1lžičkaHořčičné semínko
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 2lžíceKokos - mletý (Kopra)
- 1lžíceČočka jedlá
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaCukr moučkový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
15 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Na másle osmahneme přebranou čočku, nakrájené zelí, omyté feferony a hořčičné semínko. Osolíme a osladíme a necháme dusit pod pokličkou, kterou odkryjeme ještě předtím, než zelí zcela změkne, aby se vypařila voda.
- 2Hotový pokrm posypeme kokosem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.