Zelí s červenou řepou a cibulí
55 min.
Ingredience
- 3kilogramyZelí hlávkové bílé
- 1kilogramČervená řepa
- 1kilogramCibule
- 800mililitrůOcet kvasný lihový
- 500gramůCukr krupice
- 100gramůDeko
- 1750mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu omyjeme, 20 minut povaříme, necháme vychladnout, oloupeme, nastrouháme nahrubo, zelí nakrouháme nebo pokrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, poté překrojíme a rozebereme na poloviny kroužků. Zeleninu vložíme do kameninového hrnce, vodu s octem přivedeme k varu, přisypeme Deko, cukr, povaříme 5 minut, necháme vychladnout a zeleninu v hrnci zalijeme. Nádobu zakryjeme, uchováváme na chladném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.