Zelí s červenou řepou a cibulí

55 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu omyjeme, 20 minut povaříme, necháme vychladnout, oloupeme, nastrouháme nahrubo, zelí nakrouháme nebo pokrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, poté překrojíme a rozebereme na poloviny kroužků. Zeleninu vložíme do kameninového hrnce, vodu s octem přivedeme k varu, přisypeme Deko, cukr, povaříme 5 minut, necháme vychladnout a zeleninu v hrnci zalijeme. Nádobu zakryjeme, uchováváme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.