Zelí z cibule
35 min.
Ingredience
- 400gramůCibule
- 100gramůKedlubna
- 30gramůŠalotka
- 30gramůMouka pšeničná hladká
- 5gramůSůl
- 5gramůCukr krupice
- 250mililitrůŠťáva z kysaného zelí
- 30mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, šalotku také nadrobno, kedlubnu nastrouháme nahrubo.
- 2V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku a necháme zesklovatět, zasypeme moukou, promícháme s olejem, zalijeme nálevem z kysaného zelí nebo lákem z okurek, povaříme, přidáme syrovou cibuli s kedlubnou, osolíme, osladíme a dusíme doměkka.
- 3Používáme jako běžné zelí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.