Zelí z cibule

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, šalotku také nadrobno, kedlubnu nastrouháme nahrubo.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku a necháme zesklovatět, zasypeme moukou, promícháme s olejem, zalijeme nálevem z kysaného zelí nebo lákem z okurek, povaříme, přidáme syrovou cibuli s kedlubnou, osolíme, osladíme a dusíme doměkka.
  • 3
    Používáme jako běžné zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.