Želírované mladé cibulky
55 min.
Ingredience
- 60gramůCukr moučkový
- 500gramůCibule perlová
- 40gramůMáslo čerstvé
- 3špetkySůl
- 400mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Cukr
15 g
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Cibulky oloupeme a vložíme do hrnce, přidáme cukr, sůl, máslo a 400ml vody a přivedeme k varu.
- 2Necháme povařit 15 minut.
- 3Uvařené cibulky opatrně vyjmeme z hrnce, šťávu necháme i nadále vařit.
- 4Jakmile šťáva začne mít konzistenci sirupu, vložíme cibulky zpět do hrnce a v sirupu je obalíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.