Želírované mladé cibulky

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Cukr
15 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky oloupeme a vložíme do hrnce, přidáme cukr, sůl, máslo a 400ml vody a přivedeme k varu.
  • 2
    Necháme povařit 15 minut.
  • 3
    Uvařené cibulky opatrně vyjmeme z hrnce, šťávu necháme i nadále vařit.
  • 4
    Jakmile šťáva začne mít konzistenci sirupu, vložíme cibulky zpět do hrnce a v sirupu je obalíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.