Zelná polévka

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
880 kcal
Bílkoviny
103 g
Tuky
22 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelné listy zbavíme košťálu a nakrájíme na drobné nudličky. Nahrubo nakrájenou cibuli necháme na másle zpěnit, přidáme zelí a za stálého míchání podusíme. Zalijeme hovězím vývarem a na mírném ohni vaříme 30 minut. Přimícháme nadrobno nakrájenou slaninu, rýži, dochutíme a necháme vařit, dokud nezměkne rýže.
  • 2
    Nastrouhaný sýr podáváme zvlášť na talířku s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.