Zelná polévka s masem a klobásou
0 min.
Ingredience
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceHouby sušené
- 75dekagramůZelí kysané
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 25dekagramůVepřová plec
- 1kusCibule
- 25dekagramůKlobása Dunajská
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2443 kcal
Bílkoviny
115 g
Tuky
195 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
16 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle, zasypeme paprikou, zpěníme, přidáme kmín, nakrájené maso, sůl, houby a podusíme.
- 2Zaprášíme moukou, promícháme, přidáme pokrájené zelí i s nálevem a vše uvaříme doměkka.
- 3Nakonec vložíme klobásu pokrájenou na kolečka a zalijeme smetanou, prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.