Zelná polévka s masem a klobásou

0 min.
Slovensko

Ingredience

    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 1špetkaKmín celý
    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceHouby sušené
    • 75dekagramůZelí kysané
    • 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 25dekagramůVepřová plec
    • 1kusCibule
    • 25dekagramůKlobása Dunajská
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2443 kcal
Bílkoviny
115 g
Tuky
195 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
16 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle, zasypeme paprikou, zpěníme, přidáme kmín, nakrájené maso, sůl, houby a podusíme.
  • 2
    Zaprášíme moukou, promícháme, přidáme pokrájené zelí i s nálevem a vše uvaříme doměkka.
  • 3
    Nakonec vložíme klobásu pokrájenou na kolečka a zalijeme smetanou, prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.