Zelná pomazánka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí, rajčata a papriku bez jádřince nakrájíme nahrubo a umeleme na masovém strojku. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Do misky vložíme umletou zeleninu, přisypeme cibuli, zakápneme olejem, osolíme, opepříme, ochutíme cukrem, citronovou šťávou, důkladně promícháme a necháme uležet.
  • 3
    Tato pomazánka je vhodná při redukční dietě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.