Zelný salát s brusinkami a pomerančem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme a nastrouháme na hrubo, zakapeme citronovou šťávou, olejem, přidáme cukr, sůl, promícháme a necháme alespoň patnáct minut stát.
  • 2
    Očištěnou mrkev nastrouháme, pomeranč oloupeme, rozebereme na dílky a pokrájíme je. Vše přimícháme do mísy k zelí, přidáme brusinkový kompot, řádně promícháme a pod fólií necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.