Zelný salát s karotkou a arašídy

10 min.
Vietnam

Ingredience

    • 1kilogramZelí kysané
    • 70mililitrůOlej rostlinný
    • 60gramůArašídy
    • 120gramůKarotka
    • 100gramůCibule
    • 50gramůCukr krupice
    • 2lžíceOcet vinný
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí scedíme, propláchneme a překrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, karotku očistíme a najemno nastrouháme, vyloupané arašídy rozdrtíme.
  • 2
    V míse promícháme zelí s karotkou a cibulí. Směs zakapeme olejem, osolíme, osladíme, ochutíme octem a dobře promícháme.
  • 3
    Nakonec salát posypeme drcenými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.