Zelný štrúdl
60 min.
Ingredience
- 100gramůMoravské uzené maso
- 100gramůAnglická slanina
- 150gramůSýr Eidam cihla 30%
- 500gramůListové těsto
- 1špetkaOregano sušené
- 500gramůZelí kysané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
57 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozválíme na plát listové těsto, poklademe plátky tvrdého sýra, uzeninou a okapaným kysaným zelím.
- 2Posypeme oreganem a zabalíme.
- 3Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem.
- 4Na několika místech propícháme a dáme na plech pokropený vodou. Pečeme 40 minut.
- 5V polovině pečení přikryjeme alobalem, aby se štrúdl nespálil.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.