Zelný štrúdl s uzeným masem

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
12 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kousky nakrájíme kysané zelí a podusíme.
  • 2
    Vypracujeme tuhé těsto z mouky, vajec, vody a soli, vyválíme ho na tenkou placku.
  • 3
    Naskládáme na ni zelí, nakrájené maso a cibuli.
  • 4
    Placku stočíme do rolády a nakrájíme na kousky 10 cm.
  • 5
    Položíme do vymazaného pekáče, podlijeme vodou, zakryjeme a dáme péct.
  • 6
    Před koncem pečení závin odkryjeme, aby zrůžověl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.