Žemlová pizza

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
801 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na střední teplotu. Plech vymažeme máslem. Nakládané houby scedíme a nakrájíme na tenké plátky. Vypeckované olivy také nakrájíme na tenké plátky a jarní cibulku na kolečka. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.
  • 2
    Žemle rozkrojíme na poloviny. Každou polovinu potřeme máslem, kečupem a naskládáme je na připravený plech. Na žemle pokládáme olivy, houby, cibulku, povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Nakonec připravené žemle pokapeme chilli omáčkou.
  • 3
    Plech vložíme do předehřáté trouby a žemlové malé pizzy zapékáme 15 minut.
  • 4
    Hotové pizzy upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.