Žemlový trhanec II (pro 2 osoby)
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyRohlík grahamový
- 0,25litrMléko polotučné
- 100gramůUzená krkovička vařená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
48 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájené na tenké plátky polijeme vlahým mlékem, jakmile se rozmočí, přimícháme žloutky, drobně nakrájené maso, osolíme a zlehka vmícháme z bílků tuhý sníh.
- 2Pečeme na dvou pánvích.
- 3Trhancem obkládáme maso nebo podáváme jako samostatný pokrm z dvojité dávky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.