Ženšenový čaj s piniemi - Insamča
127 min.
Ingredience
- 100gramůŽenšen
- 40gramůCicimek
- 1,4litryVoda pitná
- 3,5gramyOříšky piniové
- 38gramůMed včelí
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Z ženšenu seřízneme vrchní část a opláchneme ho. Cicimky promneme v utěrce. Piniové oříšky seřízneme, oloupeme promnutím v utěrce. Do hrnce dáme vodu, připravený ženšen a cicimky přivedeme vodu k varu.
- 2Po dosažení bodu varu oheň zmírníme a vaříme hodinu.
- 3Po hodině, až bude ženšen a cicimky nasáklé, vývar odstavíme z ohně a slejeme ho. Potom přidáme do vývaru med a dobře promícháme.
- 4Hotový teplý nápoj podáváme posypaný piniovými oříšky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.