Židovský předkrm k svátku Pesach

40 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
961 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
77 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
15 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vlašské ořechy pomeleme a dáme do misky. V kastrůlku přivedeme vodu k varu a spaříme ní mandle. Potom je oloupeme a na strojku na ořechy pomeleme. Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a jemně nastrouháme.
  • 2
    Pomleté ořechy, mandle a nastrouhaná jablka v misce smícháme dohromady. Přilijeme víno, dochutíme vanilkovým a skořicovým cukrem. Všechny suroviny dobře promícháme.
  • 3
    Hotový předkrm porcujeme na dezertní talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.