Živáňská ze tří druhů masa

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
56 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na plátky.
  • 2
    Všechny 3 druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme, posypeme paprikou, potřeme olejem, naskládáme do mísy a necháme alespoň 2 hodiny v chladnu odležet. Čím déle maso marinujeme, tím lépe.
  • 3
    Marinované kousky masa pak napichujeme střídavě s cibulí a slaninou na grilovací jehly nebo dřevěné špejle. Grilujeme na mřížce, nebo můžeme opéct ve velké pánvi v rozpáleném oleji. V tom případě nejprve prudce opečeme, pak zmírníme oheň a pomalu dopékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.