Žloutkový krém s ananasem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
50 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
301 mg
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný ananas nakrájíme na malé kostičky, vsypeme do mísy, posypeme cukrem a necháme odstát.
  • 2
    V jiné míse rozkvedláme žloutky se sirupem, pozvolna zahříváme, až hmota trochu ztuhne a začne se táhnout. Ovoníme vanilkovou esencí, přimícháme kousky ananasu, za stálého šlehání necháme vychladnout. Nyní přimícháme tužší šlehačku, hmotou naplníme formičky a necháme zmrazit.
  • 3
    Podáváme na dezertních talířcích ozdobené kousky broskví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.