Žlutá kari pasta
20 min.
Ingredience
- 3kusyChilli paprička
- 1lžičkaKmín římský
- 3kusyŠalotka
- 2lžíceKurkuma
- 3lžičkyKoriandr celý
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaKrevetová pasta
- 2kusyCitronová tráva
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
66 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
382 mg
Cukr
197 mg
Postup přípravy
- 1V mixéru rozmixujeme semínka koriandru a kmínu na hladkou směs. Chilli papriky zbavíme jader, podélně rozřízneme a ponoříme na 1–2 minuty do horké vody, aby změkly, poté je nahrubo nasekáme.
- 2Dále v mixéru zpracujeme chilli papriky, voňatku citrónovou, šalotku, česnek a kurkumu na hladkou pastu. Pak přidáme pastu z garnátů, mletý koriandr a kmín – a znovu všechno dohromady zamícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.