Zmrazený tvarohový krém

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
31 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
500 mg
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme vejce, přidáme cukr a třeme do pěny. Potom po lžičkách přidáváme vlažné mléko. Směs vložíme do kastrolu a na plotně prohříváme do zhoustnutí - nesmíme vařit. Kastrol odstavíme z plotny a přidáme želatinu rozpuštěnou ve 2 lžícíh vody. Dobře zamícháme a směs necháme prochladnout. Tvaroh smícháme s mlékem a rumem, našleháme a po částech přidáváme prochladlou směs. Tvarohovým krémem naplníme formu vymazanou olejem a necháme několik hodin v mrazáku. Zmrazený krém podáváme ozdobený ovocem nebo šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.