Zmrzlina broskvová

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůBroskve
    • 400mililitrůSirup Monin - grenadina
    • 60mililitrůLikér broskvový
    • 50mililitrůPomerančová šťáva
    • 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
1 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádra a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zalijeme likérem a necháme deset minut marinovat.
  • 2
    Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup, pomerančovou šťávu, zakápneme citronovou šťávou a dobře rozmixujeme.
  • 3
    Hmotu nalijeme do zmrzlinových formiček a dáme zamrazit.
  • 4
    Tato zmrzlina se výborně hodí k přípravě letních zmrzlinových a ovocných pohárů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.