Zmrzlina broskvová
20 min.
Ingredience
- 500gramůBroskve
- 400mililitrůSirup Monin - grenadina
- 60mililitrůLikér broskvový
- 50mililitrůPomerančová šťáva
- 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
1 g
Cukr
39 g
Postup přípravy
- 1Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádra a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zalijeme likérem a necháme deset minut marinovat.
- 2Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup, pomerančovou šťávu, zakápneme citronovou šťávou a dobře rozmixujeme.
- 3Hmotu nalijeme do zmrzlinových formiček a dáme zamrazit.
- 4Tato zmrzlina se výborně hodí k přípravě letních zmrzlinových a ovocných pohárů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.