Zmrzlina tiramisu

10 min.
Itálie

Ingredience

    • 425gramůPudinkový prášek - vanilkový
    • 225gramůMascarpone
    • 2lžíceVíno Marsala
    • 100gramůSušenky BeBe kakaové
    • 3lžíceKáva bílá - nápoj
    • 30gramůCukr moučkový
    • 50gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
812 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
28 g
Sacharidy
133 g
Vláknina
3 g
Cukr
98 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmícháme v kávě cukr.
  • 2
    Pudink smícháme s mascarpone a vmícháme kávu.
  • 3
    Do mrazuvzdorné nádoby nalijeme směs, hodinu necháme mrazit.
  • 4
    Když se začnou vytvářet ledové krystaly, rozmícháme směs dohladka, dalších 30 minut necháme zmrazit.
  • 5
    Pokapeme vínem sušenky, vmícháme je do polozmrzlé zmrzliny.
  • 6
    Hodinu necháme v mrazáku tuhnout.
  • 7
    Podáváme zmrzlinu ozdobenou čokoládovými hoblinami, které vytvoříme pomocí škrabky na brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.