Znojemská
155 min.
Ingredience
- 900gramůHovězí maso přední
- 100gramůVysočina
- 2kusyCibule
- 100gramůOkurky
- 2lžíceOlej rostlinný
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 1špetkaKmín drcený
- 2lžíceCukr krupice
- 1lžíceSůl
- 1špetkaPodravka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 2lžíceKečup
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
875 mg
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme pokrájené maso a orestujeme.
- 2Přidáme pokrájenou vysočinu, na kostky nakrájené kyselé okurky a přisypeme sůl, pepř, kmín a lehce orestujeme.
- 3Přidáme kečup, hořčici a podlíváním dusíme asi 2 hodiny.
- 4Když je maso měkké, omáčku dolijeme horkou vodou a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Povaříme asi 20 minut.
- 5Úplně nakonec přidáme 2 velké lžíce nálevu z okurek, podravku, lžíci cukru, zamícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.