Znojemské vepřové kotlety

70 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
39 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme a posypeme kmínem. Jednu stranu pomoučíme, rychle opečeme, obrátíme a kotlety dopečeme.
  • 2
    Na zbylém tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme trochou mouky a zalijeme vývarem (nebo vodou). Necháme přejít varem, přidáme nadrobno nakrájené okurky, vložíme opečené kotlety a zalijeme rozšlehanou kyselou smetanou. Zvolna dusíme pod pokličkou asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.