Znojemský guláš II

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na větší části sádla zpěníme jednu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulli. Přisypeme mletou papriku a přidáme omyté, na kostky nakrájené hovězí maso. Opečeme po všech stranách, osolíme, mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka.
  • 2
    Do hotového guláše přidáme okurky nakrájené na jemné nudličky a povrch posypeme kroužky cibule, osmaženými na zbylém sádle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.