Znojemský guláš II
80 min.
Ingredience
- 5lžicVepřové sádlo škvařené
- 2kusyCibule
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- 600gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaSůl
- 2kusyOkurky nakládané
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na větší části sádla zpěníme jednu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulli. Přisypeme mletou papriku a přidáme omyté, na kostky nakrájené hovězí maso. Opečeme po všech stranách, osolíme, mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka.
- 2Do hotového guláše přidáme okurky nakrájené na jemné nudličky a povrch posypeme kroužky cibule, osmaženými na zbylém sádle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.