Znojemský jehněčí guláš
80 min.
Ingredience
- 800gramůJehněčí maso
- 250gramůCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 80gramůSádlo škvařené
- 5gramůSůl
- 250gramůOkurky
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 500mililitrůVývar jehněčí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
49 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté, očištěné maso nakrájíme na malé kostky. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, vložíme maso a zprudka osmažíme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod poklicí
- 2do poloměkka.
- 3Osolíme, vložíme pokrájené okurky a podusíme doměkka. Nakonec šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.