Ztracené vejce - Polévka
20 min.
Ingredience
- 50gramůSýr Parmezán
- 15mililitrůVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 15gramůPažitka
- 940mililitrůVývar drůbeží
- 0,5lžičkaOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
94 mg
Cukr
393 mg
Postup přípravy
- 1V misce smícháme nastrouhaný parmezán s vodou a 1 vejcem. Dáme stranou. V hrnci na olivovém oleji osmahneme pažitku asi 1-2 minuty na mírném plameni. Potom přilijeme kuřecí vývar a stáhneme plamen, aby nám vývar lehce pobublával. Druhé vejce rozšleháme a přidáme k vývaru. Minutu pomalu mícháme.
- 2Odstavíme a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.