Ztracené vejce - Polévka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
94 mg
Cukr
393 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme nastrouhaný parmezán s vodou a 1 vejcem. Dáme stranou. V hrnci na olivovém oleji osmahneme pažitku asi 1-2 minuty na mírném plameni. Potom přilijeme kuřecí vývar a stáhneme plamen, aby nám vývar lehce pobublával. Druhé vejce rozšleháme a přidáme k vývaru. Minutu pomalu mícháme.
  • 2
    Odstavíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.