Zvěřinové karbanátky
50 min.
Ingredience
- 400gramůSrnčí plec
- 250gramůVepřová plec
- 2kusyRohlíky bílé
- 1decilitrMléko polotučné
- 1kusCibule
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2decilitryOlej rostlinný
- 1lžíceMajoránka
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
920 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
71 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Odblaněnou srnčí plec umeleme spolu s vepřovým, přidáme v mléce namočené a vymačkané rohlíky, na drobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a koření a řádně promícháme.
- 2Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme po obou stranách na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.