Zvěřinové pyré
110 min.
Ingredience
- 2kusyKoroptev
- 250gramůČočka jedlá
- 1litrHovězí vývar základní
- 20gramůPetržel - nať
- 1kusBobkový list
- 10gramůTymián čerstvý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 200gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
99 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Koroptve a čočku vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme petrželovou nať, bobkový list, větvičku tymiánu a vaříme hodinu a půl. Maso obereme, vyndáme bobkový list, maso spolu s čočkou rozmixujeme a konzistenci upravíme vývarem. Do hotové polévky vmícháme 4 lžíce másla.
- 2Podáváme v polévkové míse s opečeným chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.