Zvěřinový hřbet na grilu

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
19 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
8 g
Cukr
385 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, prošpikujeme slaninou a česnekem. Vejce rozklepneme, žloutky dáme stranou a bílky se solí rozšleháme, ale ne na tuhý sníh. Koření čtyř barev vysypeme do mělké nádoby.
  • 2
    Rozšlehanými bílky potřeme maso a celé je důkladně obalíme v připraveném koření.
  • 3
    Grilovací rošt potřeme olejem, gril rozpálíme na vysokou teplotu, maso položíme do středu a z každé strany opékáme přibližně 40 minut.
  • 4
    Maso otáčíme opatrně, aby na něm zůstalo co nejvíce koření.
  • 5
    Upečené sundáme z grilu, necháme 10 minut odpočinout a nakrájíme na porce, které pokládáme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.