Havaj

Havajské ostrovy mají kuchyni poměrně jednoduchou, ale i tak chutnou. Vzhledem k poloze ostrovů je na nich zemědělská produkce velmi omezená a tak obyvatelé využívají především přírodní suroviny a potraviny, které ale samozřejmě v současnosti doplňují dovozem. 

Tradiční potraviny na Havaji jsou například chlebovník, taro, batáty, banány nebo cukrová třtina a samozřejmě ryby. Jídla, která z nich dokáží připravit, jsou překvapivě chutná.

Cukrářská škola

V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku

Kuchařův rádce

Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.