Havajský řízek

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
35 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
197 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a poprášíme paprikou. Opékáme na rozpáleném oleji na pánvi asi 8 minut. Měkké maso vyjmeme a uchováme na teplém místě.
  • 2
    Ve výpeku v pánvi opečeme po obou stranách mírně osolená kolečka oloupaného ananasu.
  • 3
    Na každý plátek masa položíme kolečko ananasu.
  • 4
    V kastrůlku na troše oleje rozpustíme kari koření, podlijeme vínem a povaříme 1 minutu. Do směsi zašleháme zakysanou smetanu.
  • 5
    Maso upravíme na talíře a podlijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.