Afelia
60 min.
Ingredience
- 750gramůVepřová kýta
- 50mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 150mililitrůVíno červené
- 1lžíceKoriandr
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
40 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
233 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné vepřové maso nakrájíme na kostky. V pánvi na rozehřátém oleji je ze všech stran osmahneme, osolíme a opepříme. Maso zalijeme červeným vínem, přivedeme k varu a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.
- 2Potom k masu vmícháme drcený koriandr a dál dusíme pod pokličkou 20-25 minut, dokud maso nezměkne a šťáva nevysmahne. Podle potřeby můžeme přilít víno.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.