Afelia

60 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
40 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
20 mg
Cukr
233 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné vepřové maso nakrájíme na kostky. V pánvi na rozehřátém oleji je ze všech stran osmahneme, osolíme a opepříme. Maso zalijeme červeným vínem, přivedeme k varu a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.
  • 2
    Potom k masu vmícháme drcený koriandr a dál dusíme pod pokličkou 20-25 minut, dokud maso nezměkne a šťáva nevysmahne. Podle potřeby můžeme přilít víno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.