Africká omeleta

75 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno. Cibuli přendáme do mísy, přidáme pepř, sůl, kmín, nasekanou bazalku a uvařené fazole, nakonec vmícháme ušlehaná vejce. Na pánvi rozpálíme máslo, a připravenou hmotu na něj nalijeme. Smažíme asi 7 minut z každé strany, opatrně obracíme, aby se omeleta neroztrhla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
po 20. 1. 2014
hmmmm
Anonymní uživatel
út 25. 7. 2017
Africká omeleta
Musíme vyzkoušet 😉