Africká omeleta
75 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno. Cibuli přendáme do mísy, přidáme pepř, sůl, kmín, nasekanou bazalku a uvařené fazole, nakonec vmícháme ušlehaná vejce. Na pánvi rozpálíme máslo, a připravenou hmotu na něj nalijeme. Smažíme asi 7 minut z každé strany, opatrně obracíme, aby se omeleta neroztrhla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pandala
po 20. 1. 2014
hmmmm
Anonymní uživatel
út 25. 7. 2017
Africká omeleta
Musíme vyzkoušet 😉