Agnolotti s kuřecím masem

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
36 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
874 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru dáme na kousky nakrájená kuřecí prsa a rozmixujeme. Přidáme vejce, sůl a bílý pepř a ještě krátce mixujeme. Směs přendáme do mísy. Potom umixujeme dohladka šunku a zamícháme ji spolu s nasekanými bylinkami do kuřecího masa.
  • 2
    Z mouky, vajíčka a vody vypracujeme těsto. Z vyváleného těsta vykrojíme kolečka o průměru asi 5 cm. Lžičkou na ně dáme náplň a okraje potřeme studenou vodou. Přiklopíme dalším kolečkem a okraje pevně stiskneme.
  • 3
    Nakrájené jarní cibulky smažíme na másle 2-3 minuty, přilijeme víno a smetanu, přisolíme a zvolna vaříme, až se část tekutiny odpaří.
  • 4
    Těstoviny uvaříme ve slané vodě (2-3 minuty). Nesmíme je však převařit, protože maso by bylo příliš suché. Agnolotti přelijeme smetanovou omáčkou a servírujeme. Ozdobíme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.