Aljašská treska na karí
30 min.
Ingredience
- 300mililitrůVoda pitná
- 1500gramůTreska aljašská
- 40gramůSůl
- 200gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 20gramůKari koření
- 300gramůCibule
- 250gramůCitrony
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet.
- 2Potom ryby lehce opečeme na části tuku.
- 3Cibuli nakrájenou najemno osmahneme na zbylém tuku, přidáme kari koření, zastříkneme vodou a vložíme opečené tresky. Dusíme téměř doměkka.
- 4Před koncem dušení přidáme na zjemnění máslo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.