Aljašská treska na karí

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet.
  • 2
    Potom ryby lehce opečeme na části tuku.
  • 3
    Cibuli nakrájenou najemno osmahneme na zbylém tuku, přidáme kari koření, zastříkneme vodou a vložíme opečené tresky. Dusíme téměř doměkka.
  • 4
    Před koncem dušení přidáme na zjemnění máslo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.