Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
40 min.
Ingredience
- 200gramůCitrony
- 1500gramůTreska aljašská
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůSůl
- 120gramůMáslo bylinkové
- 120mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
967 mg
Vápník
23 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce.
- 2Potom jednotlivé porce potřeme olejem a upečeme na roštu. V průběhu pečení tresku potíráme olejem.
- 3Po upečení rybu zdobíme bylinkovým máslem.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.