Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
967 mg
Vápník
23 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce.
  • 2
    Potom jednotlivé porce potřeme olejem a upečeme na roštu. V průběhu pečení tresku potíráme olejem.
  • 3
    Po upečení rybu zdobíme bylinkovým máslem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.