Aljašská treska na slanině s cibulí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme a na tuku rychle opečeme.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zastříkneme vodou.
  • 3
    Směs přidáme k opečené rybě a dusíme doměkka.
  • 4
    Hotovou tresku zdobíme kapií nakrájenou na nudličky.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.