Aljašská treska na slanině s cibulí
40 min.
Ingredience
- 1500gramůTreska aljašská
- 30gramůSůl
- 120gramůTuk
- 150gramůSlanina vepřová
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 300gramůCibule
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 200mililitrůVoda pitná
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme a na tuku rychle opečeme.
- 2Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zastříkneme vodou.
- 3Směs přidáme k opečené rybě a dusíme doměkka.
- 4Hotovou tresku zdobíme kapií nakrájenou na nudličky.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.