Alpské makarony

30 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1149 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
60 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Na másle osmažíme dozlatova cibuli nadrobno. Smetanu necháme přejít varem a vmícháme polovinu nastrouhaného sýra. Makarony promícháme s druhou polovinou nastrouhaného sýra, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazaného pekáčku. Zalijeme sýrovou omáčkou, posypeme parmezánem a osmaženou cibulkou. Zapékáme 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.