Alsaská obloha

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
36 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
120 mg
Cukr
870 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Široké nudle uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a husí játra na něm usmažíme z obou stran jako řízečky. Osolíme a opepříme až po usmažení.
  • 3
    Lanýže nakrájíme na nudličky a majonézu smícháme s vínem Madeira.
  • 4
    Na talíři upravíme z nudlí kroužek, doprostřed vložíme řízeček z husích jater, na něj položíme několik proužků lanýže. Vše přelijeme vinnou majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.