Alsaské kuře

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1169 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
69 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
40 mg
Cukr
480 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře bez drobů rozčtvrtíme, jednotlivé porce omyjeme, osolíme, opepříme a potřeme rozpuštěným máslem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme plátky slaniny a krátce opečeme. Plátky vyndáme a do stejné pánve vložíme husí a kuřecí játra, která usmažíme. Zbytek másla z pánve vlijeme do pekáče.
  • 3
    Nudle uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Porce kuřete vložíme do pekáče s máslem, podlijeme vínem a upečeme dozlatova.
  • 5
    Kuře rozdělíme na talíře, obložíme játry, přidáme vařené nudle, na kreré položíme plátky slaniny a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.