Alsaský koláč

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Následně ho vyválíme na plech a nezapomeneme vytvořit nízký okraj z těsta.
  • 2
    Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a i s cibulí podusíme na pánvi.
  • 3
    Zakysanou smetanu smícháme s mlékem a přidáme špetku soli a pepře. Přidáme cibuli se slaninou a vše rovnoměrně rozdělíme na těsto.
  • 4
    Koláč pak pečeme na 200 stupňů cca 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.