Alsaský koláč
60 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 150gramůSlanina vepřová
- 160gramůZakysaná smetana
- 2lžíceMléko polotučné
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůTěsto na pizzu
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Následně ho vyválíme na plech a nezapomeneme vytvořit nízký okraj z těsta.
- 2Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a i s cibulí podusíme na pánvi.
- 3Zakysanou smetanu smícháme s mlékem a přidáme špetku soli a pepře. Přidáme cibuli se slaninou a vše rovnoměrně rozdělíme na těsto.
- 4Koláč pak pečeme na 200 stupňů cca 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.